HERA - Kompakt og højtydende

HERA er en kompakt og fleksibel højttaler med en imponerende lyd. HERA er det oplagte valg i mindre rum hvor det kan være vanskeligt at finde den fornødne plads og ikke mindst en optimal placering. På grund af højttalerens gode spredning vil man altid opleve musikken som fyldig og nærværende.

HERA er en rigtig full-range højttaler og er derfor velegnet til både stereo og i multikanals hjemmebiograf opstillinger. Takket være sit kompakte ydre og de unikke beslag kan HERA placeres i bådereolen, på væggen og på gulvet. HERA levers i børstet aluminium med sort frontstof.
 


HERA kan ophænges på væggen enten lodret eller vandret.
HERA-centre, er en speciel version af HERA som er optimeret til at gengive den centrale lydkanal i hjemme biografen. HERA-centre er fuldt magnetisk afskærmet således at den kan anbringes helt tæt ved TV skærmen uden billedet forvrænges.
Opstillet på den elegante HERA-stand, kan højttaleren stå frit i rummet,  standen er udformet således at højttaler ledningerne skjules inden i konstruktion og derved ikke genere den elegante opstilling.

 
Tekniske specifikationer
Frekvens-respons 
Delefrekvens
Følsomhed
Impedans, nominel
Short term max. effekt
Long term max. effekt
Bas
Diskant 
System
Dimensioner (L x H x B) 
Vægt
60-20.000 Hz +/- 3dB 
2.500 Hz
88 dB (1W / 1M)
8 ohm
150 W
100 W
1 x 5" Woofer
1 x 1" tekstil dome tweeter
2 vejs basrefleks 
350 x 145 x 215mm
5,1 kg